string bags

Τσάντες δίχτυ.

Βγείτε με στυλ στη βόλτα ή στα ψώνια σας με μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα που είναι μοντέρνα, λειτουργική και ανθεκτική. Αυτή η φαινομενικά μικρή τσάντα απλώνεται και διευρύνεται για να φιλοξενήσει σχεδόν οτιδήποτε βάζετε μέσα σε αυτή, από φρούτα, λαχανικά, ρούχα έως το καθημερινό σας ψωμί.
Συρικνώνεται εύκολα έτσι ώστε να χωρέσει άνετα ακόμα και στην τσέπη σας και είναι διαθέσιμη σε τρία (3) διαφορετικά χρώματα.

Δείτε τις τσάντες εδώ.

paper bags

Χάρτινες σακούλες.

Μια νέα χάρτινη σακούλα είναι στη διάθεση σας για πολλές και διάφορες χρήσεις.
Διατίθεται σε κράφτ και λευκό χαρτί καθώς και σε διάφορες διαστάσεις ιδανικές για όλες τις κλασσικές χρήσεις όπως αρτοποιήματα, λαχανικά, άλευρα, καφέ κ.α.

Το πλεονέκτημα τους είναι ότι σκένονται σε όρθια θέση δίνοντας σας την δυνατότητα να αναδείξετε πιο εύκολα τα προϊόντα σας.

astonish cleaning

Προϊόντα καθαρισμού.

Μετά από την προσωπική μας εμπειρία και χρήση των καθαριστικών Astonish αποφασίσαμε να τα προσθέσουμε στη γκάμα των προιόντων μας. Πρόκειται για μια πολύ καλή σειρά προϊόντων τα οποία κατασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία εδώ και 40 χρόνια.

Εκτός από την αποτελεσματικότητα και ποιότητα τους, διαφοροποιούνται από πολλά άλλα κοινά προϊόντα καθαρισμού καθώς δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα και δεν πειραματίζονται σε ζώα. Όλα τα προϊόντα της Astonish έχουν πιστοποίηση από τον οργανισμό Cruelty Free International και την Βρετανική κοινότητα xορτοφάγων Vegeterian Society.

Δείτε τα εδώ και δοκιμάστε τα.

biopack website redesign

Ανανέωση ιστοσελίδας.

Έπειτα από περίπου 3 χρόνια ήρθε η ώρα για την ανανέωση της ιστοσελίδας μας. Πιστεύουμε πως η νέα σχεδίαση συντελεί στην καλύτερη πλοήγηση του χρήστη στα περιεχόμενα με καθαρή & απλή αισθητική.
Το καινούργιο χαρακτηριστικό του νέου μας website είναι το blog, στο οποίο θα αναρτούμε διάφορα νέα σχετικά με τα ενδιαφέροντα μας καθώς και η καλύτερη προσαρμογή των περιεχομένων στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου.

our dialy bread

Το Καθημερινό μας Ψωμί.

"Το Καθημερινό μας Ψωμί" ή διαφορετικά "Our Daily Bread" είναι ο τίτλος ενός ντοκιμαντέρ αυστριακής παραγωγής το οποίο απεικονίζει σύγχρονες Ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής τροφίμων, χρησιμοποιόντας την τεχνολογία για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, την ασφάλεια των καταναλωτών και το πάνω από όλα το κέρδος.

Τα πλάνα είναι από πραγματικές καταστάσεις εργασίας χωρίς αφήγηση ή συνεντεύξεις, καθώς ο σκηνοθέτης προσπαθεί να αφήσει τους θεατές σχηματίσουν τη δική τους γνώμη για το θέμα.

Οι περισσότερες από τις εταιρείες αυτές έχουν έδρα την Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Τσεχία κ.α. Στόχος του σκηνοθέτη είναι να παρέχει μια ρεαλιστική άποψη για τις εσωτερικές λειτουργίες των πολλαπλών εταιρειών παραγωγής τροφίμων στη σύγχρονη κοινωνία μας.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ έχει γίνει το 2005 οπότε φανταστείτε ότι η εξέλιξη του τρόπου παραγωγής μέχρι σήμερα πραγματοποιείται με ακόμα πιο βιομηχανοποιημένο τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες στο Our Daily Bread.